Fa unes setmanes vam plantar unes maduixeres a la terrassa amb vistes de continuar el nostre hort a la terrassa. Al Jon li feia moltíssima il·lusió veure com creixen i ja en tenim unes quantes. Com no tenim paciència per esperar a cullir-les i fer un pastís de maduixes, vam comprar unes quantes per començar a fer boca.
Ingredients:
- 1 base de pasta de full
- 750 gr. de llet
- 4 ous
- 100 gr de sucre
- 40 gr de maizena
- 50 gr de sucre avainillat
- 4 fulles de gelatina neutra
Per la gelatina:
- 50 gr d'aigua
- 50 gr de sucre
- 2 fulles de gelatina
- 2 cullerades petites de melmelada de maduixa
Preparació:
- Esteneu la base de pasta de full al motlle i poseu al forn a 180º fins que comenci a daurar-se. Treieu del forn i reserveu.
- Poseu al got de la thermomix tots els ingredients excepte les fulles de gelatina. Programeu 7 minuts, 90º, velocitat 4. Quan quedin 2 minuts afegiu les fulles de gelatina pràviament remullades.
- Aboqueu la crema al motlle i decoreu amb maduixes per sobre.
- Per preparar la gelatina, posem l'aigua, la sucre i la melmelada en un cassó al foc i deixem que espessi. Afegim les dues fulles de gelatina prèviament remullades, removem bé.
- Aboquem la gelatina sobre les maduixes del pastís i deixem a la nevera unes 3 - 4 hores.
Aquest és un dels pastissos que repetirem segur, fàcil i boníssim, per poc se'm passa fer una foto pel bloc! Us deixo una foto de les nostres maduixes. Fan un goig tan vermelles!
domingo, 14 de marzo de 2010
Pastís de crema i maduixes
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario