domingo, 14 de marzo de 2010

Pastís de crema i maduixes




Fa unes setmanes vam plantar unes maduixeres a la terrassa amb vistes de continuar el nostre hort a la terrassa. Al Jon li feia moltíssima il·lusió veure com creixen i ja en tenim unes quantes. Com no tenim paciència per esperar a cullir-les i fer un pastís de maduixes, vam comprar unes quantes per començar a fer boca.

Ingredients:

- 1 base de pasta de full

- 750 gr. de llet

- 4 ous

- 100 gr de sucre

- 40 gr de maizena

- 50 gr de sucre avainillat

- 4 fulles de gelatina neutra

Per la gelatina:

- 50 gr d'aigua

- 50 gr de sucre

- 2 fulles de gelatina

- 2 cullerades petites de melmelada de maduixa

Preparació:

- Esteneu la base de pasta de full al motlle i poseu al forn a 180º fins que comenci a daurar-se. Treieu del forn i reserveu.

- Poseu al got de la thermomix tots els ingredients excepte les fulles de gelatina. Programeu 7 minuts, 90º, velocitat 4. Quan quedin 2 minuts afegiu les fulles de gelatina pràviament remullades.

- Aboqueu la crema al motlle i decoreu amb maduixes per sobre.

- Per preparar la gelatina, posem l'aigua, la sucre i la melmelada en un cassó al foc i deixem que espessi. Afegim les dues fulles de gelatina prèviament remullades, removem bé.

- Aboquem la gelatina sobre les maduixes del pastís i deixem a la nevera unes 3 - 4 hores.


Aquest és un dels pastissos que repetirem segur, fàcil i boníssim, per poc se'm passa fer una foto pel bloc! Us deixo una foto de les nostres maduixes. Fan un goig tan vermelles!




No hay comentarios:

Publicar un comentario