Per variar de la crema de Sant Josep de cada any ens vam atrevir a fer una crema amb taronges que tan de gust venien amb l'arribada del bon temps.
Ingredients:
- 400 ml de suc de taronja
- pell de taronja ratllada
- 400 ml de nata
-2 cullerades soperes de maizena
- 200 gr de sucre
- 4 rovells d'ou
- sucre per cremar per sobre
Preparació:
- Barregeu el suc de taronja i la nata, reservem una mica al got de la batedora.
- Afegim també al got de la batedora (apart de la mica de barreja reservada) els rovells i la maizena i ho batem bé.
- Escalfem la barreja de suc de taronja i la nata i un cop bulli afegim la barreja anterior a poc a poc i removent fins que torni a bullir i espessi.
- Retirem del foc i seguim removent amb les varetes perquè no se'n facin grumolls.
- Repartim en els recipients que tinguem preparats i deixem refredar a la nevera.
- Abans de servir espolvoregem amb sucre i cremem de manera que quedi una crosta de caramel.
domingo, 14 de marzo de 2010
Crema de taronja
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario