domingo, 14 de marzo de 2010

Crema de taronja



Per variar de la crema de Sant Josep de cada any ens vam atrevir a fer una crema amb taronges que tan de gust venien amb l'arribada del bon temps.

Ingredients:

- 400 ml de suc de taronja

- pell de taronja ratllada

- 400 ml de nata

-2 cullerades soperes de maizena

- 200 gr de sucre

- 4 rovells d'ou

- sucre per cremar per sobre

Preparació:

- Barregeu el suc de taronja i la nata, reservem una mica al got de la batedora.

- Afegim també al got de la batedora (apart de la mica de barreja reservada) els rovells i la maizena i ho batem bé.

- Escalfem la barreja de suc de taronja i la nata i un cop bulli afegim la barreja anterior a poc a poc i removent fins que torni a bullir i espessi.

- Retirem del foc i seguim removent amb les varetes perquè no se'n facin grumolls.

- Repartim en els recipients que tinguem preparats i deixem refredar a la nevera.

- Abans de servir espolvoregem amb sucre i cremem de manera que quedi una crosta de caramel.



No hay comentarios:

Publicar un comentario