Fa uns dies la Gemma ens deixava una recepta d'un pastís de coco, pinya i mascarpone. De seguida em va cridar l'atenció! Era de les meves!! I aquest cap de setmana vaig recuperar del fons de la despensa el pot de llet de coco i m'hi vaig posar.
Vaig preparar una base de pa de pessic rodona i finalment vaig fer servir un motlle rectangular, així que peripècies en vaig haver de fer com sempre... El vaig preparar d'un dia per un altre, com va sobrar van ser també les postres d'ahir i si en sóc sincera encara era més bo que el dia anterior.
Ingredients:
per la base:
- 70 gr de sucre
- 70 gr de farina
- 2 ous
per la resta:
- 6 rodanxes de pinya en almívar
- 350g de Mascarpone
- 4 sobres de quallada Royal
- 400ml de llet de coco
- 400ml de llet
- 4 ous
- Caramel líquid
Preparació:
- Per fer el pa de pessic:
- Col·loqueu la papallona a les fulles de la Thermomix i poseu els ous i la sucre. Programeu 6 minuts, 37 graus, velocitat 3 1/2
- Quan acabi el temps torneu a batre 6 minuts a velocitat 3 1/2.
- Afegiu la farina i programeu 1 minut a velocitat 3 1/2
- Poseu la barreja al motlle ja engreixat. I poseu al forn preescalfat a 180º durant 20 minuts. Desemmotlleu un cop sigui fred i reserveu.
Per la resta:
- Un cop net el got de la thermomix, poseu tots els ingredients del pastís al got i barregeu 10 segons a velocitat 4. Programeu 10 minuts, temperatura 100º i velocitat 3.
- Aboqueu en un motlle de silicona caramel·litzat (poseu força caramel, sense por) i col·loqueu la base de pa de pessic a sobre.
- Deixeu quallar a la nevera. Un cop hagueu de desemmotllar, feru-ho al revés, de manera que el pa de pessic quedi a sota.
Queda molt bo i suau! Gràcies Gemma per compartir-la!
lunes, 14 de diciembre de 2009
Pastís de coco, pinya i mascarpone
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario