lunes, 14 de diciembre de 2009

Mandonguilles amb salsa de ceba



Fa poc vaig llegir en algun lloc i no recordo a on, algú que preparava les mandonguilles d'aquesta manera. L'altre dia vaig provar-ho i a casa van agradar moltíssim, així que les comparteixo!!! Són fàcils, bones i resultones!

Ingredients:

- mandonguilles (jo unes 18 - 20)

- 1 sobre de sopa de ceba

- vi blanc per cuinar

- 200 ml de nata

- aigua

Preparació:

- Aboqueu en un plat el preparat de sopa de ceba i aneu arrebossant les mandonguilles directament al preparat (no passem per ou ni res).

- Les anem posant en un cassola i afegim la resta de preparat de sopa de ceba a la cassola, la nata, el vi blanc i les cobrim amb aigua.

- Deixem a foc mig deixant que redueixi l'aigua, aproximadament una hora. Us quedaran unes mandonguilles amb salsa, aneu controlant que quedi una salsa ni massa líquida ni massa espesa.

A nosaltres ens va sorprendre el resultat!



No hay comentarios:

Publicar un comentario