Fa poc vaig llegir en algun lloc i no recordo a on, algú que preparava les mandonguilles d'aquesta manera. L'altre dia vaig provar-ho i a casa van agradar moltíssim, així que les comparteixo!!! Són fàcils, bones i resultones!
Ingredients:
- mandonguilles (jo unes 18 - 20)
- 1 sobre de sopa de ceba
- vi blanc per cuinar
- 200 ml de nata
- aigua
Preparació:
- Aboqueu en un plat el preparat de sopa de ceba i aneu arrebossant les mandonguilles directament al preparat (no passem per ou ni res).
- Les anem posant en un cassola i afegim la resta de preparat de sopa de ceba a la cassola, la nata, el vi blanc i les cobrim amb aigua.
- Deixem a foc mig deixant que redueixi l'aigua, aproximadament una hora. Us quedaran unes mandonguilles amb salsa, aneu controlant que quedi una salsa ni massa líquida ni massa espesa.
A nosaltres ens va sorprendre el resultat!
lunes, 14 de diciembre de 2009
Mandonguilles amb salsa de ceba
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario