sábado, 14 de noviembre de 2009

Mousse de natilles




Aquesta recepta és de la Mireia Carbó. Fa temps que la tenia apuntada i fa gairebé 4 anys vaig fer-la però no vaig poder tastar-la perquè al dia següent naixia en Jon i van quedar refredant-se a la nevera!! Així que per fi, després de més de tres anys i mig les he tastades!!!

Ingredients:

- 3 natilles de vainilla

- 1 iogurt natural

- 200 ml de nata líquida

- 3 fulles de gelatina

- 100 ml de llet

- 2 cullerades soperes de sucre

- canyella en pols

Preparació:

- Barregeu en un bol dues natilles (reserveu la meitat d'unes), el iogurt natural i la sucre.

- Apart munteu la nata amb la batedora elèctrica.

- Remulleu les fulles de gelatina amb aigua freda. Escalfeu la llet i desfeu la gelatina.

- Barregeu-la amb les natilles, el iogurt i incorporeu la nata muntada.

- Poseu la mousse en copes omplint fins la meitat, afegiu-hi una cullerada de les natilles resevades a cada copa i seguiu omplint les copes amb la mousse. Decoreu-les amb una mica de canyella en pols per sobre.


Bé, i s'acosten les festes de Nadal!! A casa ens hem animat avui en preparar cosetes: posar l'arbre, un poblet amb un tren que dona voltes al poble, figuretes,...

I l'Alicia, la meva sogra, obre de nou parada a la Fira de Santa Llúcia de Terrassa. Ella és artesana i fa uns pessebres preciosos. Fa poquet s'ha animat a obrir una tenda online també vist l'èxit que té cada any amb la parada: www.belenesartesania.com.

Si passeu per la fira de Terrassa no dubteu en saludar-la i gaudir d'aquests pessebres tan preciosos, plens de detalls que et conviden a mirar-los durant una llarga estona i transportar-te en cada una de les escenes que l'Alicia construeix amb moltes ganes i afició.




Aquesta foto és de l'any passat, des d'ahir de nou comença l'aventura de la Fira amb molta il·lusió!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario