Aquesta recepta és de la Mireia Carbó. Fa temps que la tenia apuntada i fa gairebé 4 anys vaig fer-la però no vaig poder tastar-la perquè al dia següent naixia en Jon i van quedar refredant-se a la nevera!! Així que per fi, després de més de tres anys i mig les he tastades!!!
Ingredients:
- 3 natilles de vainilla
- 1 iogurt natural
- 200 ml de nata líquida
- 3 fulles de gelatina
- 100 ml de llet
- 2 cullerades soperes de sucre
- canyella en pols
Preparació:
- Barregeu en un bol dues natilles (reserveu la meitat d'unes), el iogurt natural i la sucre.
- Apart munteu la nata amb la batedora elèctrica.
- Remulleu les fulles de gelatina amb aigua freda. Escalfeu la llet i desfeu la gelatina.
- Barregeu-la amb les natilles, el iogurt i incorporeu la nata muntada.
- Poseu la mousse en copes omplint fins la meitat, afegiu-hi una cullerada de les natilles resevades a cada copa i seguiu omplint les copes amb la mousse. Decoreu-les amb una mica de canyella en pols per sobre.
Bé, i s'acosten les festes de Nadal!! A casa ens hem animat avui en preparar cosetes: posar l'arbre, un poblet amb un tren que dona voltes al poble, figuretes,...
I l'Alicia, la meva sogra, obre de nou parada a la Fira de Santa Llúcia de Terrassa. Ella és artesana i fa uns pessebres preciosos. Fa poquet s'ha animat a obrir una tenda online també vist l'èxit que té cada any amb la parada: www.belenesartesania.com.
Si passeu per la fira de Terrassa no dubteu en saludar-la i gaudir d'aquests pessebres tan preciosos, plens de detalls que et conviden a mirar-los durant una llarga estona i transportar-te en cada una de les escenes que l'Alicia construeix amb moltes ganes i afició.
Aquesta foto és de l'any passat, des d'ahir de nou comença l'aventura de la Fira amb molta il·lusió!!!!!!
sábado, 14 de noviembre de 2009
Mousse de natilles
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario