sábado, 14 de noviembre de 2009

Cucurutxos de pasta de full farcits de crema




Ingredients:

- pasta de full (jo vaig comprar una quadrada)

- sucre llustre

- motlles de cucurutxo d'alumini

- per la crema:

- 250 ml de llet

- 2 rovells d'ou

- la pell d'una llimona

- 2 cullerades de maizena

- 100 gr. de sucre

- 40 gr. de mantega

Preparació:

- Per preparar la crema:

- Rentem bé la pell de la llimona y posem a bullir en un cassó la pell amb llet, no tota, reserveu un got amb llet freda.

- En un bol barregeu els rovells, el sucre, la maizena i finalment la llet reservada tot formant una crema.

- Afegim aquesta barreja al cassó i removeu bé, quan bulli un minut ho separeu del foc i ho deixeu refredar una mica. Afegiu la mantega barrejant tot bé.

- Poseu a la nevera.

- Per preparar els cucurutxos:

- Agafeu la pasta de full i l'estireu una mica amb un corró.

- Feu tires d'una mica més d'un dit de gruix i les aneu enrotllant en els motlles per a cucurutxos.

- Poseu al forn a 180º i un cop fets deixeu refredar.

- Poseu la crema en una mànega pastissera i ompliu els cucurutxos.

- Acabeu d'adornar amb sucre llustre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario