Ingredients:
- pasta de full (jo vaig comprar una quadrada)
- sucre llustre
- motlles de cucurutxo d'alumini
- per la crema:
- 250 ml de llet
- 2 rovells d'ou
- la pell d'una llimona
- 2 cullerades de maizena
- 100 gr. de sucre
- 40 gr. de mantega
Preparació:
- Per preparar la crema:
- Rentem bé la pell de la llimona y posem a bullir en un cassó la pell amb llet, no tota, reserveu un got amb llet freda.
- En un bol barregeu els rovells, el sucre, la maizena i finalment la llet reservada tot formant una crema.
- Afegim aquesta barreja al cassó i removeu bé, quan bulli un minut ho separeu del foc i ho deixeu refredar una mica. Afegiu la mantega barrejant tot bé.
- Poseu a la nevera.
- Per preparar els cucurutxos:
- Agafeu la pasta de full i l'estireu una mica amb un corró.
- Feu tires d'una mica més d'un dit de gruix i les aneu enrotllant en els motlles per a cucurutxos.
- Poseu al forn a 180º i un cop fets deixeu refredar.
- Poseu la crema en una mànega pastissera i ompliu els cucurutxos.
- Acabeu d'adornar amb sucre llustre.
sábado, 14 de noviembre de 2009
Cucurutxos de pasta de full farcits de crema
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario