Ingredients (per a 4 persones):
- 400 gr. d'arròs
- 1 albergínia
- 1 ceba
- brou de verdures
- una cullerada de mantega
- formatge parmesà ratllat
Preparació:
- Renteu l'albergínia y talleu-la a rodanxes d'un dit de gruix. Saleu-la i deixeu reposar uns 30 minuts. Passat aquest temps renteu-la i eixugueu-la bé. Saleu-la de nou.
- Piqueu la ceba ben fina i la poseu en una paella amb una mica d'oli d'oliva deixant que es vagi fent.
- Quan veieu la ceba feta afegiu a la paella l'albergínia tallada a daus. Deixeu que es vagin fent amb la ceba.
- Un cop cuit afegiu l'arròs i saltegeu uns minuts sense deixar de moure.
- Aneu afegint el brou de verdures (calent) a poc a poc deixant que es v.agi consumint cada vegada.
- Quan faltin uns minuts perquè l'arròs s'acabi de coure, afegiu la mantega. Acabeu de coure fins que l'arròs estigui fet.
- Finalment afegiu el formatge parmesà rallat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario