sábado, 14 de noviembre de 2009

Arròs amb albergínia i ceba.




Ingredients (per a 4 persones):

- 400 gr. d'arròs

- 1 albergínia

- 1 ceba

- brou de verdures

- una cullerada de mantega

- formatge parmesà ratllat

Preparació:

- Renteu l'albergínia y talleu-la a rodanxes d'un dit de gruix. Saleu-la i deixeu reposar uns 30 minuts. Passat aquest temps renteu-la i eixugueu-la bé. Saleu-la de nou.

- Piqueu la ceba ben fina i la poseu en una paella amb una mica d'oli d'oliva deixant que es vagi fent.

- Quan veieu la ceba feta afegiu a la paella l'albergínia tallada a daus. Deixeu que es vagin fent amb la ceba.

- Un cop cuit afegiu l'arròs i saltegeu uns minuts sense deixar de moure.

- Aneu afegint el brou de verdures (calent) a poc a poc deixant que es v.agi consumint cada vegada.



- Quan faltin uns minuts perquè l'arròs s'acabi de coure, afegiu la mantega. Acabeu de coure fins que l'arròs estigui fet.

- Finalment afegiu el formatge parmesà rallat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario