Un altre any més fem unes postres per aprofitar les sobres de torró de xixona. Aquesta vegada
un flam amb xixona i xocolata que hem tret de d'aquest bloc.
Ingredients:
- Torró de Xixona
- Una tauleta de xocolata negra
- 500 ml de nata 35% m.g.
- 500 ml de llet sencera
- 2 sobres de quallada
Preparació:
- Trossegem la xocolata a trossos i la posem al got de la Thermomix amb 250 ml de nata, 250 ml
de llet i un sobre de quallada. Programem 90º de temperatura, 7 minuts i velocitat 3.
- Aboquem a un motlle i seguim amb la segona capa.
- Trossegem ara el turró i el posem al got de la Thermomix amb els 250 ml de nata i els 250 ml
de llet restants i la quallada. Programem de nou 90 º de temperatura, 7 minuts i velocitat 3.
Ho aboquem amb molt de compte al motlle sobre de la primera capa, deixem refredar i ho posem a la nevera un mínim de 4 hores.
Queda un flam molt lleuger a l'hora de menjar.
sábado, 14 de enero de 2012
Flam de turró de xixona i xocolata
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario