sábado, 14 de enero de 2012

Flam de turró de xixona i xocolata



Un altre any més fem unes postres per aprofitar les sobres de torró de xixona. Aquesta vegada

un flam amb xixona i xocolata que hem tret de d'aquest bloc.

Ingredients:

- Torró de Xixona

- Una tauleta de xocolata negra

- 500 ml de nata 35% m.g.

- 500 ml de llet sencera

- 2 sobres de quallada

Preparació:

- Trossegem la xocolata a trossos i la posem al got de la Thermomix amb 250 ml de nata, 250 ml

de llet i un sobre de quallada. Programem 90º de temperatura, 7 minuts i velocitat 3.

- Aboquem a un motlle i seguim amb la segona capa.

- Trossegem ara el turró i el posem al got de la Thermomix amb els 250 ml de nata i els 250 ml

de llet restants i la quallada. Programem de nou 90 º de temperatura, 7 minuts i velocitat 3.

Ho aboquem amb molt de compte al motlle sobre de la primera capa, deixem refredar i ho posem a la nevera un mínim de 4 hores.

Queda un flam molt lleuger a l'hora de menjar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario