martes, 14 de septiembre de 2010

Pastís d'albergínia



Ara que deixem les vacances darrere nostre i amb nostalgia, encara ens queden uns dies de bon temps i platja, us deixo la recepta d'un pastís d'albergínia que pot quedar preparat per arribar a casa i menjar. Ja sabeu que a casa la verdura no és molt ben rebuda, als meus homes no els entusiasma. Així que seguim disfressant-la!!

Us ho recomano, és un pastís boníssim.

Ingredients:

- 2 albergínies

- 3 ous

- pernil dolç

-tiretes de bacó

- llenques de formatge

- 200 ml de nata líquida

- formatge ratllat

Preparació:

- Renteu i peleu les albergínies. Talleu-les en rodanxes ben fines.

- Passeu les albergínies per la planxa i daureu-les. Reserveu.

- Bateu els ous i la nata junts i reserveu.

- Agafeu un motlle allargat i poseu una capa d'albergínies, una de pernil dolç i una altra de formatge. Tireu per sobre d'aquestes capes la barreja d'ou i nata.

- Feu fins 3 capes en aquest ordre (albergínia - pernil dolç - formatge) i acabeu amb una de formatge i bacó.

- Aboqueu el que queda de la barreja d'ou i nata i espolvoregeu amb formatge ratllat.

- Poseu al forn preescalfat a 190º uns 35 - 40 minuts.

- Espereu que es refredi per desmotllar-ho i ja podeu servir-ho.

Segur que us agrada.



No hay comentarios:

Publicar un comentario