viernes, 14 de agosto de 2009

Ous farcits d'estiu



Quant de temps sense pujar receptes, seguim de vacances a la platja, aviat tornarem a casa i procurarem penjar més receptes!!! De moment us deixo les més fresquetes! I ben faciletes, com sempre. Bon estiu a tots i totes!

Ingredients:

- 6 ous

- 1 llauna grossa i 1 llauna petita de tonyina

- maionesa

- 1 llauna de pebrot vermell

- enciam per acompanyar

Preparació:

- Es couen els ous.

- Un cop freds els buidem (el rovell) i reservem.

- Aixafem la tonyina amb la maionesa i el rovell de 4 ous que acabem de coure.

- Farcim els ous amb la barreja i decorem amb rovell de dos ous ratllat i amb una tireta de pebrot vermell.

- Podem afegir més ingredients si volem.

- Servim i acompanyem amb una mica d'enciam.




Flam d'espàrrecs




Una recepta facileta i una manera que farà que els nens mengin espàrrecs.

Ingredients:

- 1 grapat d'espàrrecs

- 4 ous

- 200 ml de nata líquida

- 50 gr de mantega

- sal, pebre i nou moscada

- enciam i tomàquets per decorar.

Preparació:

- Obriu els espàrrecs i talleu-los en trossets petits.

- Poseu la mantega en una paella i sofregiu els espàrrecs. Salpebreu i deixeu refredar.

- Bateu els ous amb la nata, salpebreu, afegiu nou moscada i afegiu els espàrrecs.

- Engreixeu uns motllos individuals amb mantega i repartiu la preparació.

- Poseu al forn al bany maria i poseu-lo al forn uns 20 minuts a 200º.

- Deixeu que es refredin i desmotlleu-los en plats i acompanyeu amb amanida tot servint-los d'immediat.